Velg en side
  1. Hjem
  2. Nyhetene
  3. Gratulerer Stavanger!

Gratulerer Stavanger!

5. november 2021

Etter ni måneder med totalrenovering framstår  Mostun som en flunkende perle i Mosvatnparken. Vi gratulerer byggherre Stavanger Eiendom og inviterer til Åpen Dag på søndag.

Den opprinnelige sommervillaen fra 1867 så ikke ut som den gjør i dag. Det har skjedd flere ombygginger og påbygginger i årenes løp. Er du nysgjerrig på Mostuns fascinerende historie, kan du lese magasinet vi har utgitt i anledning gjenåpningen. I magasinet byr vi på intervju med prosjektleder Owe Kjær, omtale av det integrerte soltaket og foto fra byggeprosessen. Velkommen til nye Mostun – magasin

Og ønsker du å se bygget fra innsiden kan du ta turen til Mostun på søndag 7. november. Mellom klokka 12 og 15 blir det guidet visning i bygget. Guide er Erik Thoring.

Velkommen!

Forrige nyhet

Historisk seier i Sørmarka!

26. oktober 2021

Kommunestyret i Stavanger stod ved sine løfter i går og bestemte at et omstridt område i buffersonen til Sørmarka skal bevares som naturområde. - En historisk seier som gir håp for en bedre framtid for Sørmarka, sier Tor Finn Wersland i Sørmarkas Venner.

Neste nyhet

Broen til framtiden: Energi og jordbruk i det grønne skiftet

9. november 2021

Naturvernforbundet i Rogaland og Grønn by inviterer til konferansen Broen til framtiden på Mostun natursenter den 18 november. Programmet er nå ferdig.