Velg en side

Velkommen til Inge Steenslands hus

I naturskjønne omgivelser ved Mosvatnet ligger Naturvernforbundet i Rogaland sitt flotte og moderne bygg, Inge Steenslands hus. Lokalet egner seg godt til seminarer, foredrag, konfirmasjoner, minnestunder og andre typer sammenkomster. Rommet har flott utsikt mot vannet og friområdet. Alt er på ett plan, med selskapslokale, kjøkken, garderobe og to toaletter, inkludert handicap-WC.

 

Vi gjør oppmerksom på at vi fra 1.1.2023 ikke lenger vil leie ut lokalet til fester med alkoholservering.

 

I perioden fra 21. juni – 18. august 2024 vil det ikke være mulig å leie Inge Steenslands hus. Da blir lokalet og området brukt til Sommer ved Mosvatnet .

 

KAPASITET:

Lokalet er et stort, åpent rom på ca 120 m2. Rommet gir mulighet til fleksible løsninger, enten du skal ha foredrag, seminar, møter eller middag. Stort eller smått, Inge Steenslands Hus’ spesielle arkitektur og naturskjønne omgivelser gjør det lille ekstra for akkurat ditt arrangement.

FOREDRAG?

Vi har 80 stoler av god, norsk kvalitet. I tillegg har den ene langveggen en langsgående sittebenk slik at lokalet totalt har plass til 100 sitteplasser i foredragsoppsett.

SEMINAR ELLER MØTE?

Vi har 30 bord som kan settes enkeltvis som smale bord og egner seg også godt til seminaroppsett. De kan også settes sammen to eller flere og gi større bordflater som kan tilpasses leietakers behov.

MIDDAG?

Lokalet har kapasitet til 70 sitteplasser for bespisning. Vi har dekketøy og bestikk til 70 personer. Rommet gir mulighet for dobbelt eller enkelt langbord, hestesko eller andre ønskelige oppsettformer. Valget er ditt!

KJØKKEN

Lokalet har et moderne kjøkken med komfyr og kombiskap. Kjøkkenet er relativt lite og egner seg best som klargjørings-kjøkken og ikke til omfattende matlaging. Leietager står fritt til å velge leverandør av mat.

AUDIOVISUELT UTSTYR:

Vårt lokale har brukervennlig AV-utstyr med prosjektor og stort lerret med 8 høyttalere på vegg og i tak. Dette kobles til medbrakt bærbar data via HDMI- port. Til større forsamlinger kan vi tilby både en håndholdt, trådløs mikrofon og en trådløs «mygg». Det er teleslynge i bygget.

PARKERING:

Det er tillatt med kjøring til eiendommen for å losse av og på. Parkering er ikke tillatt. Biler kan parkeres på parkeringshuset P-Forum på andre siden av veien, eller ved Tjensvoll gravlund.

LEIEKONTRAKT
Ved bestilling av lokalet inngår du en bindende leiekontrakt med betaling- og avbestillingsbestemmelser. Besiktigelse og bruk av lokalet avtaler du med publikumsansvarlig.

PRISER:
Gjeldende fra 1.juni 2022:

Hverdager:

  • Dagtid (kl 08 – 17): 4500 kr
  • Kveldstid (kl 17 – 22): 4500 kr

Helger:

  • Hel dag (fredag, lørdag eller søndag): 8000 kr
  • Helg (fredag ettermiddag til søndag klokken 10.00): 11 500 kr

Det gis 5% medlemsrabatt på ordinære priser dersom leietager er medlem i Naturvernforbundet i Rogaland. Gi beskjed om dette ved reservering.

Frivillige lag og foreninger kan be om pris.

SPØRSMÅL?

Send en e-post til utleie@mostun.no eller kontakt oss på 977 94 816.

Utleiekalenderen – når er det ledig i Inge Steenslands Hus?

Inge Stenslands Hus er utleid

Arrangement i Inge Stenslands Hus

Arrangement andre steder

Åpningstider Mostunkaféen

Søndager fra kl. 11.00 til 15.30

Mostun natursenter

Henrik Ibsens gate 59, 4021 Stavanger, Norge