Velg en side
  1. Hjem
  2. Nyhetene
  3. Vi søker naturinteresserte kaféverter

Vi søker naturinteresserte kaféverter

Vi er på jakt etter serviceinstilte og naturinteresserte ungdommer i rollen som kafé og aktivitetsvert!

Mostun natursenter og kafé, som drives av Naturvernforbundet i Rogaland, ønsker å være et treffpunkt for naturinteresserte i alle aldre.

Nå er vi på jakt etter serviceinstilte og naturinteresserte ungdommer i rollen som kafé- og aktivitetsvert til høsten. Dette er en kjekk ekstrajobb for deg som er glad i folk og som er opptatt av å dele naturglede.

Kaféen er åpen på kveldstid torsdager (ved arrangement) og på søndager. Det legges tilrette for arrangement og foredrag med ulike tema og aktiviteter gjennom året.

Kafévertene er ansvarlig for å åpne/stenge og drifte kaféen, klargjøre lokalet og utstillingen, klargjøre mat og drikke, rydde og vaske opp, og ikke misnt sørge for at gjestene som kommer hit får en god opplevelse. Det gjør vi ved å ta alle godt imot, informere og veilede om Mostun natursenter, våtmarksutstillingen, pågående og kommende aktiviteter, samt verve nye medlemmer til Naturvernforbundet.

Vi har flere kaféverter, og fordeler vaktene slik at man jobber 1-2 søndager pr måned. Oppstart i midten av august.

Lyst til å vite mer?  Ta kontakt med Marit på 40407939.

Søknad sendes rogaland@naturvernforbundet.no innen 17. juni.

Forrige nyhet

Sommer ved Mosvatnet

10. mai 2022

Vi gleder oss til en ny Sommer ved Mosvatnet, der vi også i år skal kåre Mosvatnets mester! Vi håper gamle mestere tar turen for å forsvare tittelen, og at mange nye vil komme og kjempe for å bli Mosvatnets mester!

Neste nyhet

Klager på vedtak om Bokkaskogen

24. mai 2022

Naturvernforbundet har påklaget vedtaket om å asfaltere i Bokkaskogen i Stavanger. Forbundet mener at gjennomføringen av vedtaket må utsettes inntil grensene for det planlagte biotopvernområdet ved Mosvatnet er endelig fastsatt.