Velg en side
  1. Hjem
  2. Nyhetene
  3. Sommer ved Mosvatnet

Sommer ved Mosvatnet

Vi gleder oss til en ny Sommer ved Mosvatnet, der vi også i år skal kåre Mosvatnets mester! Vi håper gamle Mestere tar turen i løpet av sommeren for å forsvare tittelen, og at mange nye vil komme og kjempe for tittelen!

Kom og prøv deg på kjekke aktiviteter rundt Mosvatnet gjennom hele sommerferien. Vi har åpent hele uka fra 11.00 – 15.00 med unntak av lørdagene.
 
Vær naturforsker, løs Mosvatnet-rebusen, lag ditt eget insekt og mer! Alle deltakere får stempelkort og stempel ved gjennomført oppgave, og alle som gjennomfører alle oppgavene er med i trekningen av flotte premier. Klarer du tre av oppgavene blir du Mosvatnes mester og får en medalje. De som klarer alle oppgavene, blir med i trekningen av noen større og ekstra kjekke premier som kåres etter at opplegget er avsluttet den 17. august.
 
Sommeraktiviteten for de som vil ha det kjekt, men samtidig lære litt mer om alt som skjer rundt Mosvatnet. Vi samarbeider med Stavanger kunstmuseum og Mosvangen camping.
 
Alle som vil, er velkommen til å delta! Skal du gjøre utfordringene helt alene passer det best for de mellom 8-12 år. Du kan også gjennomføre utfordringene sammen med en voksen eller familien din.
 
Det vil også satt opp en temadag i uken med påmelding. Temadagene annonseres separat.
 
Det er gratis å delta. Velkommen!

Forrige nyhet

Frokostseminar: Bli en energismart bedrift!

10. mai 2022

Onsdag 15. juni inviterer vi sammen med Grønn by og FNF-Rogaland til frokostseminar om energismarte tiltak som kan gjøres i bedrifter og offentig sektor. 

Neste nyhet

Vi søker naturinteresserte kaféverter

23. mai 2022

Vi er på jakt etter serviceinstilte og naturinteresserte ungdommer i rollen som kafé og aktivitetsvert!