Velg en side
  1. Hjem
  2. Nyhetene
  3. Mostun skal renoveres!

Mostun skal renoveres!

17. juni 2020

I dag flagger vi på Mostun – huset skal totalrenoveres!

For en dag! Fuglene synger, sola skinner, ungene leker og vi har nettopp fått beskjed om at gamle og slitte Mostun fra 1967 skal totalrenoveres for 10 – ti millioner kroner! Det skal brukes statlige tiltaksmidler til renoveringen.

Dette vedtaket gjorde et enstemmig utvalg for Miljø og utbygging (UMU) ca kl. 12.30 idag. Flere av representantene framhevet det gode arbeidet som blir gjort på Mostun og ser fram til at det kulturhistorisk verneverdige bygget blir satt ordentlig i stand. Vi takker politikerne for et strålende vedtak. Og så gleder vi oss til “Gamle Mostun” gjenoppstår som en kulturhistorisk perle neste år, til nytte og stor glede for oss ansatte og hele byens og regionens befolkning.

Dette er helt fantastisk! Gled dere til neste år, folkens!

I dag går flagget til topps!

Forrige nyhet

Gode alternative til vindkraft på land

16. juni 2020

Fossil energibruk skal fasast ut dei neste 20 år. Det er mogeleg dersom me satsar stort på energisparing, energieffektivisering, oppgradering av gamle vasskraftverk og tar i bruk meir solenergi, heiter det i ein uttale frå årsmøtet i fylkeslaget.

Neste nyhet

Rotevatn med klar tale om Karmøyvei

30. juni 2020

Sveinung Rotevatns klima- og miljødepartement krever miljøtunnel til 150- 200 millioner kroner og skroter hele den sørlige den av omkjøringsvegen på Åkra.