Velg en side
  1. Hjem
  2. Nyhetene
  3. Kom til Vitenfabrikken i Sandnes mandag 17. april!

Kom til Vitenfabrikken i Sandnes mandag 17. april!

Mandag 17. april blir det årsmøte i fylkeslaget. Denne gang på Vitenfabrikken i Sandnes. Rapporten fra fjorårets viser stabil økonomi, økte aktiviteter og enkelte naturvernseire. Årsrapporten for 2022, revidert regnskap, budsjett for 2023, forslag til virksomhetsplan og valgkomitéens innstilling kan du lese her.

Noen headlines fra fjoråret:
Omsetningen endte på ca 3,7 mill.kr., en liten nedgang fra 2021. For første gang på lenge fikk vi et mindre underskudd. Antallet besøkende på Mostun natursenter ble mer enn doblet sammenliknet med 2021. Også antallet underviste elever økte. Medlemstallet gikk bittelitt ned og var ved utgangen av fjoråret, 2458 medlemmer.

Fylkeslaget var involvert i en lange rekke enkeltsaker over hele fylket. Vi samarbeider tett med Forum for natur og friluftsliv, Rogaland og har deltatt i en lang rekke høringsuttalelser. Men gjennombruddet for vårt syn lar vente på seg. I fjor kunne vi notere to viktige seire, nemlig ingen utbygging av oljefeltet Wisting og nei til vindturbiner på Faurefjell i Bjerkreim.

Alle detaljene om snøen som falt i fjor kan du lese om i fylkets årsrapport som du finner et annet sted på denne siden. Det samme gjelder revisorrevidert årsregnskap samt styrets forslag til budsjett og virksomhetsplan for 2023.

Årsmøtet holdes denne gang på Vitenfabrikken i Sandnes kl 18.00. Alle medlemmer er hjertelig velkomne. Det blir servert litt mat og drikke. Tilstede på årsmøtet er også Naturvernforbundets leder, Truls Gulowsen. Kl. 19.00 holder han foredrag om hva kommunene må gjøre for å innfri den nye internasjonale naturavtalen som ble inngått i Montreal like før jul i fjor. Det blir debatt etter foredraget og Truls vil gjerne ha dine forslag og synspunkter.

Etter foredraget lodder vi stemningen for etablering av lokallag i Sandnes. Er du interessert i å være aktiv i et lokallag kan du kontakte Erik Thoring, tlf 416 83 238 eller e-post:  rogaland@naturvernforbundet.no

Velkommen til en helaften på Vitenfabrikken mandag 17.april!

Årsmøtepapirer:

NiR Revisjonsberetning 2022

NIR – BUDSJETTFORSLAG 2023

NiR – årsregnskap 2022

Valgkomitéens innstilling NiR.docx

Årsrapport NiR 2022

Foto: Naturvernforbundets leder Truls Gulowsen kommer. Kommer du?

Forrige nyhet

Frivillig beredskapsgruppe mot oljesøl – bli med!

28. mars 2023

Kan du tenke deg å bli med i en frivillig beredskapsgruppe mot oljesøl? Da skal du lese denne saken.

Neste nyhet

Boost for solcelleanlegg i Stavanger

19. april 2023

Antall solcelleanlegg i Stavanger kommune økte med over 70% i 2022, og den installerte effekten har økt med 210%!