Velg en side
  1. Hjem
  2. Nyhetene
  3. Del ditt strømsparetips – vinn flotte premier!

Del ditt strømsparetips – vinn flotte premier!

Nå er konkurransen SPAR STRØM – REDD NATUR i gang, og vil vi gjerne høre fra deg! Vi etterlyser alle de gode tiltakene som gjøres i de tusen hjem, skoler, barnehager og arbeidsplasser for å spare strøm og utnytte energien mer effektivt.

I denne konkurransen etterlyser vi alle de gode tiltakene som gjøres i de tusen hjem, skoler, barnehager og arbeidsplasser for å spare strøm og utnytte energien mer effektivt. Målet er å dele alle de gode tipsene med andre til inspirasjon og felles innsats. Sparer vi strøm kan vi være med å redde natur! 

Du kan sende inn ditt bidrag som tekst, bilde eller filmsnutt (max 1 minutt). I kåring av de beste løsningene vil vi vektlegge tiltak som mange kan gjennomføre uten store kostnader, men også større prosjekter. Vi kårer også en gruppevinner, så få med deg fotballaget, klassen eller strikkeklubben. Spiller du inn en morsom film eller leverer bidraget på rim eller annet kreativt vis, så teller det som et pluss! 

Konkurransen løper fram til 20. august, og topp 20-forslagene premieres den 28. august på Mostun natursenter.

Her deltar du i konkurransen: LINK

Takk for at du deler dine beste sparetips, og lykke til!

Illustrasjon: Ståle Ådland

Forrige nyhet

Informativt informasjonsmøte om energisparing

1. april 2022

31. mars gikk startskuddet for prosjektet SPAR STRØM - REDD NATUR på Mostun natursenter. Det hele ble sparket i gang med en foredragsrekke som rettet søkelys på mulighetene for energisparing- og effektivisering, samt muligheter som ligger i lokal produksjon av fornybar energi.

Neste nyhet

Er svaret alltid luftlinje?

20. april 2022

I det nærmeste tiåret skal det bygges et nytt regionalt kraftlinjenett i Sør-Rogaland. Forslagene som har kommet på bordet viser at det er svære luftspenn som utbyggeren går for, nesten uten unntak. Til store protester fra alle som blir berørt. Men må svaret alltid være luftspenn?