Velg en side
  1. Hjem
  2. Nyhetene
  3. Rogalandsnaturen på 8 minutt

Rogalandsnaturen på 8 minutt

28. april 2020

Nå kan du få en rask innføring i Rogalands- og Jærnaturen, levert via skjerm rett hjem i egen stue!

Erik Thoring er daglig leder i Naturvernforbundet i Rogaland. Denne uka skulle han deltatt på Jæren naturfotofestival med foredrag om Smykkene i rogalandsnaturen. Tema er hentet fra hans bok med samme navn. Han har det siste året deltatt i flere kommuner i Ropgaland med foredrag tilpasset området han besøker.

Festivalen er som var planlagt denne helga er avlyst, men det er laget en 8 minutters kortversjon av foredraget som er tilgjengelig i digital utgave. 

 

Trykk på skjermbildet for link til foredraget. 

Er du interessert i boka kan den kjøpes på Mostun natursenter eller avtales direkte med Erik på 416 83 238 eller rogaland@naturvernforbundet.no 

Forrige nyhet

Rydding av plastforurensing etter Ryfast

6. april 2020

-Ikke tilfredstillende, sier Fylkesmannen om oppryddingen av plast etter Ryfast. Naturvernforbundet i Strand fant nylig store mengder "ryplast" i Jørpelandsvågen og meldte fra om funnene til Fylkesmannen.

Neste nyhet

Forsiktig gjenåpning av Mostun natursenter

6. mai 2020

Nå åpner vi kafeen på Mostun på dagtid slik at turgåere kan ta en pause og kjøpe deg en kaffe, is, vaffel eller andre forfriskninger. Vi følger de anbefalte tiltakene for å unngå smittespredning, slik at både våre gjester og medarbeidere skal føle seg trygge.