Velg en side
  1. Hjem
  2. Nyhetene
  3. Naturvernforbundet i Suldal har gjenoppstått

Naturvernforbundet i Suldal har gjenoppstått

Naturvernforbundet i Suldal har gjenoppstått etter 15 år i dvale! Det skjedde på kulturhuset i Sand 9. mars da 13 medlemmer møttes og valgte styre med Roy Høibo som leder. Med seg har han Rune Roalkvam, Eva Songe Paulsen og Ellen Kalvig.

Lokallaget i Suldal ble stiftet i 1975, den gang aktualisert av Ulla-Førre utbyggingen. Laget holdt det gående helt til 2008.

Naturvernforbundet har 33 medlemmer med bostedsadresse i Suldal. Etter møtet var tallet 35. Det lover godt for fortsettelsen. På stiftingsmøtet på torsdag kom det flere forslag og idéer til aktiviteter og arbeidsområde. Nå skal styret sortere og konstituere og så kommer det informasjon etterhvert.

På stiftingsmøtet deltok Erik Thoring i fylkeslaget og Rune Folkvord fra Strand lokallag og vassdragsvernutvalget.

Forrige nyhet

Besøkssenter våtmark Jæren søker naturveileder!

8. mars 2023

Har du et engasjement for å formidle om natur, og særlig rettet mot barn? Da må du lese videre! Vi ansetter en naturengasjert formidler for en 3-årig stilling på 50%, med muligheter for utvidelse av stillingsprosent.

Neste nyhet

Møt Truls Gulowsen i Sandnes

14. mars 2023

Hva bør Sandnes og andre norske kommuner gjøre for å oppfylle målene i den nye internasjonale Naturavtalen? Svaret på spørsmålet får du når Naturvernforbundets leder Truls Gulowsen kommer til Vitenfabrikken mandag 17. april kl 19.00.