Velg en side
  1. Hjem
  2. Nyhetene
  3. Bli med i Sandnes lokallag

Bli med i Sandnes lokallag

Naturvernforbundet i Rogaland får sitt fjerde lokallag den 10. oktober. Da blir Naturvernforbundet i Sandnes stiftet. 

Stiftelsesmøtet blir avholdt på Vitenfabrikken fra kl 19. Er du medlem bosatt i Sandnes er du hjertelig velkommen til å delta! Interimstyret som stiller til valg ønsker en god diskusjon om hva lokallaget kan og bør jobbe med. Og jo flere som vil bidra i det frivillige arbeidet, jo bedre for naturen i Sandnes.
 
 
Stiftingsmøtet starter med en presentasjon av forfatter Erik Thoring om naturperler i Sandnes. Han har besøkt samtlige verneområder i kommunen og presentert disse i boka «Smykkene i rogalandsnaturen».
 
 
Det blir enkel servering og det er ingen påmelding. Velkommen skal du være!
 
 
Foto: Skurvedalen i Lysefjorden er nytt naturreservat i Sandnes kommune. Fra Nedretjern. Foto: Rune Folkvord.

Forrige nyhet

Omkamp om vindturbiner på Moifjellet

19. september 2023

I 2012 sa Olje- og energidepartementet nei til å bygge vindturbiner på Moi/Laksesvelafjellet i Bjerkreim kommune etter klage fra blant andre Naturvernforbundet. I fylkeskommunens vindkraftplan fra 2009 var det samme fjellpartiet oppført som sterkt konfliktfylt og at vindkraftutbyggingen ikke burde skje. Men Statkraft bryr seg ikke om historiske vedtak.

Neste nyhet

Hurra for hummerfredning!

3. oktober 2023

Fiskeridirektoratet har opprettet tre hummerfredningsområder i Stavanger. Dermed kan Rogaland nå skilte med seks hummerfredningsområder fordelt på fire kommuner.