Velg en side
  1. Hjem
  2. Nyhetene
  3. Vil du bli ny daglig leder i Naturvernforbundet i Rogaland?

Vil du bli ny daglig leder i Naturvernforbundet i Rogaland?

Naturvernforbundet i Rogaland (NiR) er den den største og eldste natur- og klimaorganisasjonen i fylket. Vi har 2500 medlemmer, fem lokallag og er det fjerde største fylkeslaget i Norges Naturvernforbund. Vi er fem fast ansatte og har kontor og forsamlingslokale på Mostun natursenter midt i byens mest brukte turområde ved Mosvatnet. Fylkeslaget har ansvar for driften av Besøkssenter våtmark Jæren og prosjektet «Våtmarksløftet».

Før du leser videre bør du sjekke disse punktene:

  • Jeg er dypt engasjert i spørsmål som gjelder naturvern og klimaspørsmål.
  • Jeg støtter Naturvernforbundets politiske arbeid.
  • Jeg er ryddig og har erfaring med å utvikle og lede organisasjoner
  • Jeg liker at fylkeslaget også jobber med naturveiledning og undervisning.
  • Jeg er fleksibel og liker å jobbe sammen med kreative og dyktige medarbeidere.

 

Hvis du svarer ja på disse spørsmålene vil vi anbefale deg å sende søknad på den ledige stillingen som daglig leder for fem ansatte på Mostun.

 

Sentrale arbeidsoppgaver

Du vil ha personalledelse for 4 ansatte.

Du har overordnet ansvar for å følge opp og styrke fylkesstyrets arbeid.

Du har ansvar for å følge opp og videreutvikle organisasjonen.

Du har ansvar for å styrke fylkeslagets økonomi.

 

Kvalifikasjoner:

Høyere utdanning innen naturfeltet er en fordel, men ingen betingelse. Vi vil legge vekt på søkere som har ledererfaring fra frivillige og andre organisasjoner. Erfaring og kjennskap til politisk arbeid og media er en fordel.  Har gode kommunikasjonsevner, både skriftlig og muntlig, og gode samarbeidsevner.

 

Arbeidssted:

Mostun natursenter, Henrik Ibsensgate 59. Fleksibel arbeidstidsordning med kjernetid mellom kl 09 og 15. Noe arbeid på kveldstid/helger kan påregnes.

 

Lønn:

Lønn etter avtale.

 

Tiltredelse:

Mellom 1 august og 1.september. Nåværende daglig leder vil overlappe fram til julen 2024 i en redusert rådgiverstilling.

 

Annet:

Du må ha (eller ta) bilsertifikat.

Søknad sender du til rogaland@naturvernforbundet.no. Spørsmål om stillingen kan rettes til daglig leder Erik Thoring tlf 416 83 238/ erik.thoring@naturvernforbundet.no eller styreleder Hallgeir Langeland tlf 930 63 633 / hhl@hhlangeland.no

 

Søknadsfrist er torsdag 1. februar.

Forrige nyhet

Ikke behov for motorvei mellom Bokn og Sveio

3. januar 2024

Vegvesenet utreder bygging av fire felts motorvei over Haugalandet, fra Bokn i sør til Sveio i nord. Naturvern- og friluftsorganisasjonene mener planene er basert på urealistiske kalkyler for trafikkvekst og at prosjektet er i strid med nye statlige føringer for å begrense transportbehovet.

Neste nyhet

Pollinatorhage på Mostun?

17. januar 2024

Naturvernforbundet vil bygge pollinatorhage på Mostun. Til nytte for insektene og til glede for turgåerne. Nå håper vi bare Stavanger kommune og Miljødirektoratet vil bidra til å virkeliggjøre planen.