Velg en side
  1. Hjem
  2. Nyhetene
  3. Møt vår nye publikumsansvarlig!

Møt vår nye publikumsansvarlig!

14. november 2019

Anne-Mette Glasø Olaussen er ansatt som publikumsansvarlig på Mostun natursenter i 50 % stilling.  

Anne -Mette hadde sin første dag på jobb denne uken. Hun vil ha ansvar for Mostunkaféen, utleie av Inge Steenslands hus og sammen med resten av staben på natursenteret legge tilrette for gjennomføring av arrangementer, undervisning samt informasjon til publikum om senteret og naturen i området.

Anne-Mette har mange års erfaring fra hotellbransjen, men har de siste 20 årene jobbet som rådgiver bl.a. innen salg og service og det å skape gode kundeopplevelser.  På fritiden henter hun inspirasjon og energi ved å være ute i naturen. Til fots, på ski eller i kajakken.

Nå gleder hun seg til å kombinere sine erfaringer med å spre naturglede og kunnskap, og ikke minst bidra til at vi gjennom våre aktiviteter tiltrekker oss enda flere besøkende til Mostun natursenter. Gjerne også flere medlemmer til Naturvernforbundet i Rogaland.

Hun er åpen for alle gode ideer og innspill til hvordan vi skal lykkes med dette.  Kom innom, ta en telefon eller send henne en mail: anne-mette@mostun.no 

Forrige nyhet

Basehoppere har også bein å gå på, som alle andre som vil til Kjerag

11. november 2019

Mens basehopperne er bekymret for at de må gå i to–tre timer til Kjerag, er vi bekymret for naturen langs Lysefjorden.

Neste nyhet

Oljedama som ble miljøverner

26. november 2019

– Det er nesten bare i Norge det kreves at debatten må nyanseres med at gass er klimavennlig. Gass er oljas svar på Marlboro light. Røyker du Marlboro light, spør Wenche Skorge i en facebookpost. Hun har gått fra et liv i oljebransjen til Naturvernforbundets sentralstyre. Noen ser på henne som en sviker.