Velg en side

Om medlemskap og gaver

I en frivillig organisasjon som Naturvernforbundet er medlemmenes og andre støttespilleres innsats helt avgjørende for hva vi får utrettet. Har du lyst å bidra? Nedenfor finner du mer om det å gi ulike typer gaver, hvordan du blir medlem i Naturvernforbundet og hvordan du kan melde deg til forskjellige typer aktiv innsats. 

Jeg vil bli medlem i Naturvernforbundet

Du kan melde deg inn på Mostun natursenter og få en fuglekasse i velkomstgave. Dette gjelder ikke om du melder deg inn via Naturvernforbundets nettsider. Priser på medlemskap og innmeldingskjema: naturvernforbundet.no/medlem/

Som automatisk medlem i fylkeslaget i Rogaland får du fem ekstra fordeler:

  • Medlemsbladet Rygjavern fritt tilsendt to ganger i året
  • 5 % rabatt på leie av Inge Steenslands Hus
  • Gratis adgang på foredragsserien “Natur på torsdag” på Mostun natursenter
  • Medlemsrabatt ved kjøper av fuglekasser, flaggermuskasser og humlekasser.
  • Rabatt på boka «Smykkene i rogalandsnaturen». Ordinær pris 400,-. Medlemspris 300,-. Ved forsendelse kommer frakt i tillegg. Boka til medlemspris kan kun kjøpes på Mostun natursenter, eller bestilles via rogalandsnaturen.no

Jeg ønsker å bli Naturvernfadder i Rogaland

Naturvernforbundets medlemmer, tillitsvalgte og ansatte arbeider hver dag for å beskytte Rogalandsnaturen og å stoppe klimaendringene. Du kan gi ditt bidrag ved å støtte Naturvernforbundet i Rogaland med et fast beløp i måneden.

Det kan du enklest gjøre i nettbanken din. Du legger inn et valgfritt beløp til vår giverkonto 3201.41.63327.
 
Ved spørsmål kontakt på rogaland@naturvernforbundet.no eller telefon 51 52 88 11.

Jeg vil gjerne bli aktiv i Naturvernforbundet

I en frivillig organisasjon som Naturvernforbundet er medlemmenes innsats helt avgjørende for hva vi får utrettet. Har du lyst å bidra? Send en mail til post@mostun.no så får du raskt svar.

Skriv gjerne hva du ønsker å bidra med; “Jeg kan bidra som saksbehandler innenfor følgende tema………”,  “Jeg ønsker å bli med i dugnadsgruppa som jobber med skjøtselsarbeid på Store Marøy i Stavanger og flere andre steder i regionen”, “Jeg kan være medhjelper på arrangementer på Mostun natursenter og eventuelt andre steder” eller “Jeg kan bidra på andre måter”.

Du kan også helt uforpliktende melde deg inn i vår frivilliggruppe på facbook! 

Jeg vil gi min Grasrotandel til Naturvernforbundet i Rogaland

Over 30 spillere på Norsk Tipping gir fem prosent av spillinnsatsen sin til Naturvernforbundet i Rogaland. Spillerne bidro med over 8 000 kroner i støtte til oss i 2017. Det koster deg ikke noe som helst ekstra, det eneste du må gjøre er registrere deg som grasrotgiver.

Det er enkelt: Du må være kunde hos Norsk Tipping for å bli grasrotgiver. Du kan tilknytte deg en grasrotmottaker hos en av våre kommisjonærer eller logge deg inn på nettsiden til Norsk Tipping.

Du finner oss her. Deretter velger du “tilknytt”. Du kan når som helst bytte grasrotmottaker.

Tusen takk for grasrotandelen din. Den betyr mer for oss enn du aner!

Jeg ønsker å gi en testamentarisk gave

Hvis du ønsker å gi en testamentarisk gave til Naturvernforbundet i Rogaland finner du alt du trenger å vite på denne nettsiden www.detgodetestament.no

Åpningstider Mostunkaféen

Onsdager fra kl. 11.00 til 13.30
Søndager fra kl. 11.00 til 15.30