Velg en side
  1. Hjem
  2. Nyhetene
  3. Vil du bli vår nye kollega?

Vil du bli vår nye kollega?

7. september 2021

Naturvernforbundet i Rogaland har nå en ledig stilling som publikumsansvarlig (50%) ved Mostun natursenter.

Naturvernforbundet i Rogaland søker etter en engasjert og pålitelige publikumsansvarlig ved Mostun natursenter. Vi søker en serviceinnstilt person med interesse for natur som kan følge opp kafédriften og utleievirksomheten ved senteret.

Her på Mostun formidler vi kunnskap om våtmarkene på Jæren, og har ambisjon om være et treffpunkt for naturinteresserte i alle aldre. Vi har undervisning for barnehager og skoleklasser i ukedagene, og har åpent for publikum hvor vi tilrettelegger for ulike naturgledearrangement, foredrag og kafé. I tillegg er lokalet vårt et populært utleielokale.

Vi er på jakt etter en publikumsansvarlig i 50% stilling som sammen med kafévertene holder kaféen åpen, samt er kontaktperson for personer, organisasjoner og bedrifter som ønsker å leie lokalet. Arbeidstiden vil være fleksibel. Engasjement, pålitelighet og personlig egnethet vil bli tillagt vekt.

Følgende arbeidsoppgaver inngår i stillingen:

– Ansvarlig for å holde Mostunkaféen åpen i åpningstiden. Det er flere kaféverter, slik at hver person jobber ca. 1-3 søndager i måneden.

– Reservasjoner av Inge Steenslands hus og oppfølging av leietagere.

– Samarbeid med naturveileder og arrangementsansvarlige ved Mostun.

– Innkjøp til kaféen.

– Informasjon til publikum om senteret og naturen i området.

Det vil kunne legges andre oppgaver ved senteret inn i stillingen etter avtale.

Kompetanse og egenskaper

– serviceinnstilt og omgjengelig

– selvstendig og problemløsende

– god ordenssans

– god samarbeidsevne

– et ønske om å formidle naturglede og naturinteresse

Søker må beherske norsk både skriftlig og muntlig, og engelsk muntlig.

Lønn etter avtale.

Vi ønsker en person som kan starte senest 1. november.  Send CV, søknad og relevante attester til rogaland@naturvernforbundet.no innen 20. september.

Kontaktperson: Erik Thoring, 416 83 238

 

Forrige nyhet

Viktig naturvernseier i Strand

1. september 2021

Naturvernforbundet i Strand har påvist en rekke feil og mangler ved driften av Dalen pukkverk ved Jørpeland. Strand kommune har tatt affære og truer med stengning av driften dersom ikke pukkverkets eier, Stangeland Maskin AS, retter feil og får på plass en godkjent driftsplan og konsesjon.

Neste nyhet

Ta politisk kontroll over krafta!

10. september 2021

Vannkraft blei i førre århundre sett på som viktig infrastruktur på same måte som vegar, jernbane, vann og avløp. Sjølv om utbygginga av vannkraft førte til store og dels konfliktfylte naturinngrep, så var ho heilt grunnleggande for utviklinga av Norge som eit avansert industriland. Dei mange levande industrisamfunna våre er i stor grad bygde på vannkrafta.