Velg en side
  1. Hjem
  2. Nyhetene
  3. Vårprogram: Natur på torsdag

Vårprogram: Natur på torsdag

28. januar 2020

Vårprogrammet i foredragsserien Natur på torsdag er når klart.

I januar kommer naturfotograf og stortingsrepresentant Arne Nævra for å snakke om hva som skjer med naturen vår.

I februar tar evolusjonsbiolog Hanna Nyborg Støstad oss med på en reise til noen av verdens merkeligste dyr, og forklarer hvorfor de oppfører seg som de gjør.

I mars kommer markaekspert Gjermund Andersen for å dele erfaringer de har fra Oslo rundt bymarker og markagrense. Kan dette være relevant for Sandnesmarka, Sørmarka og Jæren?

I april kommer fjellentusiast og naturfotograf Kjell Helle-Olsen og forteller om naturen og friluftslivet i Ryfylkeheiene før og etter de store vannkraftutbyggingene.

I mai blir det temakveld om overskuddsmat og matsvinn når Anja Moen Hareim og Therese D’Este Thomassen for lære oss hvordan vi kan kaste mindre mat.

Hele programmet finner dere her.

Forrige nyhet

Omkjøringsvei utgått på dato

24. januar 2020

Omkjøringsvegen ved Åkra på Karmøy er en overlevning fra en tid da verken klimautfordringer, naturkrise eller bærekraft sto høyt på den politiske agenda. Prosjektet har gått ut på dato.

Neste nyhet

Hareide for fire-felt motorvei?

31. januar 2020

-Klimakutt først, proklamerte Knut Arild Hareide (Kr.F) da han tiltrådte som ny samferdselsminister. Kan det være håp om en mer edruelig og mindre klimafiendtlig ny E39?