Velg en side
  1. Hjem
  2. Nyhetene
  3. Salg av juletrær på Mostun natursenter

Salg av juletrær på Mostun natursenter

30. oktober 2019

Vi tilbyr salg av kortreiste og flotte juletrær på Mostun natursenter i år.

NB! Vi er nå utsolgt, og kan ikke ta mot flere bestillinger.

Vi er så heldige å få et flott juletre her på Mostun hvert år. Treet er hentet på Fossmark i Forsand, så det er kortreist og dyrket frem uten bruk av sprøytemiddel.

I år åpner vi opp for at flere skal få kjøpt juletreet sitt fra Forsand til inntekt for Naturvernforbundet. Prisen må sies å være upåklagelig; for 300,- får du en kortreist og flott edelgran i størrelse etter eget ønske! Trærne blir levert på Mostun natursenter, og kan hentes her etter avtale fra 2. desember.

Vil du legge inn en bestilling, så send mail til sissel.norheim@naturvernforbundet.no innen torsdag 28. november. Spesifiser om du vil ha et tre som er over eller under 2 meter høyt. Treet blir så valgt ut, hugget og levert til Mostun merket med ditt navn. Når bestillingen er mottatt hos oss, så har du valget mellom å betale via vipps eller motta en betalingslenke pr mail. Vi ønsker at treet er betalt før det hugges.

 

Forrige nyhet

20 år med dugnad på Store Marøy

14. oktober 2019

I år er det 20 år siden Store Marøy fikk sin første skjøtselsplan. Året etter startet et fåtall ildsjeler det møysommelige og tidkrevende arbeidet med å rydde øya for skog og kratt. Øya var sterkt preget av mer enn 40 år uten beitedyr og skjøtsel. Den siste familien flyttet fra Marøy i 1957.

Neste nyhet

Hummeren må beskyttes bedre!

31. oktober 2019

Årets hummersesong er i gang, og det fiskes på en rekordlav bestand som har vært synkende siden 1945. Det er på tide at regelverket skjerpes, at vi lar de store hummerne gå, og at det settes en effektiv stopper for det ulovlige fisket. Tallenes tale er krystallklar, hvis vi vil ha mer hummer må vi gjøre noe med måten vi forvalter den på.