Velg en side
  1. Hjem
  2. Nyhetene
  3. Salg av juletrær på Mostun natursenter

Salg av juletrær på Mostun natursenter

2. november 2020

Vi gjentar suksessen fra i fjor, og selger også i år kortreiste og flotte juletrær på Mostun natursenter!

Vi er så heldige å få et flott juletre her på Mostun hvert år. Treet er hentet på Fossmark i Forsand, så det er kortreist og dyrket frem uten bruk av sprøytemiddel.

I åpner også i år for at flere skal få kjøpt juletreet sitt fra Forsand til inntekt for Naturvernforbundet. Prisen må sies å være upåklagelig; for 300,- får du en kortreist og flott edelgran i størrelse etter eget ønske. Trærne blir levert på Mostun natursenter, og kan hentes her etter avtale fra begynnelsen av desember. Det sendes ut en mail med hentetidspunkt til alle som bestiller.

Vil du legge inn en bestilling, så send mail til sissel.norheim@naturvernforbundet.no innen torsdag 26. november. Spesifiser om du vil ha et tre som er over eller under 2 meter høyt. Treet blir så valgt ut, hugget siste helg i november, og levert til Mostun merket med ditt navn.

Når bestillingen er mottatt hos oss, så har du valget mellom å betale via vipps eller motta en betalingslenke pr mail. Vi ønsker at treet er betalt før treet merkes og klargjøres for hogst. Dette gjøres løpende i november. Det er begrenset med trær, og vi selger så lenge lageret rekker.  

 

Forrige nyhet

La Sørmarka i fred!

20. oktober 2020

Sørmarka må spares for nye inngrep, slik partiene lovte på folkemøtet på Auglendshøyden 26. august 2019. Den uregulerte delen av Sørmarka idrettspark må utgå av Plan 2691, og arealet må tilrettelegges som våtmark for å styrke/øke Sørmarkas artsmangfold og opplevelsesverdi for befolkningen. Dette er blant innspillene NiR m.fl. har levert i høringsuttalelsen til Plan 2691 - Detaljregulering for Sørmarka idrettspark.

Neste nyhet

Velg linjetrase med minst skade på naturmiljøet

4. november 2020

Lyse Nett har foreslått endringer i linjetraseen for ny 132 KV linje mellom Dalen ved Jørpeland til Hjelmeland. Endringsforslaget inneholder det meste av det verste i forhold til natur og miljø. Naturvernforbundet mener ny trase må følge eksisterende linje på den aktuelle strekningen slik de fleste instanser har anbefalt. Det vil gjøre minst skade på naturmiljøet, skriver Naturvernforbundet i en høringsuttale til NVE.