Velg en side
  1. Hjem
  2. Nyhetene
  3. Kontaktannonse: Billett merket “Fremtidsrettede tak”

Kontaktannonse: Billett merket “Fremtidsrettede tak”

16. mars 2020

Vi søker deg som har vurdert å anlegge ditt eget solkraftverk på taket – enten hjemme, på hytta, på gårdsbruket eller på jobb.

Foto: Integrate Renewables

Naturvernforbundet i Rogaland startet i år opp med prosjektet «Solsats», som har som mål å fremme satsing på solenergi i regionen. Vi samarbeider med Stavanger kommune og Rogaland fylkeskommune om prosjektet.

Som del av satsingen ønsker vi nå å komme i kontakt med personer som vurderer å kjøpe eller som allerede har gått til innkjøp av solpanel eller solfangere enten på hytta, i privatboligen eller på gårdsbruket sitt. Vi ønsker å vite mer om på hvilket beslutningsgrunnlag dere tok en beslutning, slik at vi kan lære mer om hva som skal til for å få flere til å satse på solenergi. Dere kan være med å bidra med nyttige innspill og vurderinger som igjen kan føre til at enda flere velger denne løsningen.

Vi søker også å komme i kontakt med bedrifter som vurderer å bruke solenergi på bedriftsbygget. Også her vil vi gjerne høre deres innspill – jeg vil tro at det er mange gode idéer på hva som skal til for at både din og andre bedrifter skal ta steget ut og satse mer på sol!

Ta kontakt på telefon til Sissel Norheim på 95846070 eller på mail til sissel.norheim@naturvernforbundet.no

Forrige nyhet

Mostun holdes stengt

12. mars 2020

Av smittevernhensyn avlyses alle publikumsrettede arrangement, kafé og undervisning på Mostun natursenter inntil videre frem til påske. 

Neste nyhet

Det er tid for å bygge fuglekasser

18. mars 2020

Vær grei med fuglene - bygg en fuglekasse!