Velg en side
  1. Hjem
  2. Nyhetene
  3. Juletresalg på Mostun

Juletresalg på Mostun

1. november 2021

Vi selger kortreiste juletrær på Mostun også i år!

Vi er heldige og får et flott juletre her på Mostun hvert år. Treet er hentet på Fossmark i Forsand, så det er kortreist og dyrket frem uten bruk av sprøytemiddel.

Også du kan få kjøpt juletreet ditt fra Forsand til inntekt for Naturvernforbundet. Prisen er upåklagelig; for 300,- får du en kortreist og flott edelgran i størrelse etter eget ønske.

Vil du legge inn en bestilling, så send mail til sissel.norheim@naturvernforbundet.no innen torsdag 25. november. Spesifiser om du vil ha et tre som er over eller under 2 meter høyt. Når bestillingen er mottatt hos oss, så har du valget mellom å betale via vipps eller motta en betalingslenke. Vi ønsker at treet er betalt før treet merkes og klargjøres for hogst. Når betaling er registrert blir treet valgt ut, merket med ditt navn, hugget siste helg i november, og levert til Mostun. Vi kommer tilbake til alle som har bestilt med informasjon om henting når det er klart.

Det er begrenset med trær, og vi selger så lenge lageret rekker.

Forrige nyhet

Historisk seier i Sørmarka!

26. oktober 2021

Kommunestyret i Stavanger stod ved sine løfter i går og bestemte at et omstridt område i buffersonen til Sørmarka skal bevares som naturområde. - En historisk seier som gir håp for en bedre framtid for Sørmarka, sier Tor Finn Wersland i Sørmarkas Venner.

Neste nyhet

Gratulerer Stavanger!

5. november 2021

Etter ni måneder med totalrenovering framstår Mostun som en flunkende perle i Mosvatnparken. Vi gratulerer byggherre Stavanger Eiendom og inviterer til Åpen Dag på søndag.