Velg en side
  1. Hjem
  2. Nyhetene
  3. Juletresalg på Mostun

Juletresalg på Mostun

31. oktober 2022

Vi selger kortreiste juletrær på Mostun også i år! NB! Vi er nå tomme for juletrær

Hvert år pynter vi på Mostun med et flott juletre. Treet er hentet på Fossmark i Forsand, så det er kortreist og dyrket frem uten bruk av sprøytemiddel.

Også du kan få kjøpt juletreet ditt fra Forsand til inntekt for Naturvernforbundet. Prisen er upåklagelig; for 300,- får du en kortreist og flott edelgran i størrelse etter eget ønske.

Vil du legge inn en bestilling, så send mail til sissel.norheim@naturvernforbundet.no innen torsdag 24. november. Spesifiser om du vil ha et tre som er over eller under 2 meter høyt. Når bestillingen er mottatt hos oss, så har du valget mellom å betale via vipps eller motta en betalingslenke. Vi ønsker at treet er betalt før treet merkes og klargjøres for hogst. Når betaling er registrert blir treet valgt ut, merket med ditt navn, hugget siste helg i november, og levert til Mostun for henting. Vi kommer tilbake til alle som har bestilt med informasjon om henting når det er klart.

Det er mer begrenset med trær i år enn tidligere år, og vi selger så lenge lageret rekker.

Forrige nyhet

Solenergi i landbruket

24. oktober 2022

Torsdag arrangerer vi igjen informasjonsmøte om solenergi i landbruket på vegne av  Klimanettverk Jæren. Denne gangen arrangeres møtet i Sola kommune.

Neste nyhet

Frykter omfattende vegbygging i uberørt natur

31. oktober 2022

Landbruksdirektoratet har endret spillereglene for godkjenning av landbruksveger. Dette åpner for en omfattende nedbygging av uberørt natur.