Velg en side
  1. Hjem
  2. Nyhetene
  3. Forsiktig gjenåpning av Mostun natursenter

Forsiktig gjenåpning av Mostun natursenter

6. mai 2020

Nå åpner vi kafeen på Mostun på dagtid slik at turgåere kan ta en pause og kjøpe deg en kaffe, is, vaffel eller andre forfriskninger. Vi følger de anbefalte tiltakene for å unngå smittespredning, slik at både våre gjester og medarbeidere skal føle seg trygge.

Gradvis åpnes samfunnet opp igjen, og også her på Mostun natursenter velger vi nå å å åpne opp for publikum. Vi kan enda ikke ha store arrangementer, men vi holder kaféen åpen med utvidet åpningstid slik at turgåere kan kjøpe seg en kaffe, is, vaffel eller andre forfriskninger. Inntil videre holder vi åpent hverdager fra klokken 11.00 til 14.00 og lørdag og søndag fra klokken 12.00 til 15.00.

Vi følger de anbefalte tiltakene for å unngå smittespredning, slik at både våre gjester og medarbeidere skal føle seg trygge. Vi har sittemuligheter både ute og inne.

Arrangementer med begrenset deltagelse og påmelding planlegges. Allerede kommende torsdag er det strikkekafe og lørdag er det morgenfugltur. Det vil også bli et nytt foredrag med tema nyttevekster rundt Mosvatnet onsdag 13. mai klokken 18.00. Påmelding til anne-mette@mostun.no . 

 

Forrige nyhet

Rogalandsnaturen på 8 minutt

28. april 2020

Nå kan du få en rask innføring i Rogalands- og Jærnaturen, levert via skjerm rett hjem i egen stue!

Neste nyhet

Innkalling til årsmøte i Naturvernforbundet i Rogaland

19. mai 2020

Velkommen til årsmøtet for Naturvernforbundet i Rogaland tirsdag 9. juni klokken 18.00.