Velg en side
  1. Hjem
  2. Nyhetene
  3. Det er tid for å bygge fuglekasser

Det er tid for å bygge fuglekasser

18. mars 2020

Vær grei med fuglene – bygg en fuglekasse!

Det er høysesong for bygging av fuglekasser. Her på Mostun natursenter har vi mange fuglekassesett på lager – godt rustet til å ta imot skoleklasser og familier som vil være med på dugnad for småfuglene.

Så ble plutselig premissene endret pga covid-19, og all undervisning og arrangementer utgår. 

Dersom du ønsker deg en kasse som du kan snekres sammen med ungene, så er Mostun bemannet med en person på dagtid i ukedagene (09-15) som kan hjelpe deg dersom du vil komme innom og kjøpe med deg et byggesett. Vi har kasser til både stær og meis. Byggesettene koster 180,- / (150,- for medlemmer). Velger du å støtte vårt arbeid og bli medlem, får du medlemskap i 2020 + en kasse for 200,- 

Dersom du er i karantene eller av andre grunner ikke ønsker å komme innom oss, så finner du informasjon og oppskrift på hvordan du selv kan bygge fuglekasse på siden Oppdrag fuglekasse. På samme side finner du også kjekk og nyttig informasjon om fugler som gjerne kan brukes som utgangspunkt for naturfagsundervisningen nå som det er mor og far selv som må stå for den!

Vår grei med hverandre i disse tider, og vær grei med småfuglene!

Forrige nyhet

Kontaktannonse: Billett merket "Fremtidsrettede tak"

16. mars 2020

Vi søker deg som har vurdert å anlegge ditt eget solkraftverk på taket - enten hjemme, på hytta, på gårdsbruket eller på jobb.

Neste nyhet

Vær vaktsom - padder i veien!

20. mars 2020

Paddetrekket ved Litle Stokkavatn er kanskje ikke vårens vakreste, men definitivt blant de artigste.